Bankbygget på Øyslebø er blitt til Veksthuset

Etter noen år med liten virksomhet er målsettingen nå at dette flotte bygget på Øyslebø nå skal fylles med store og små virksomheter.  Sparebanken Sør har fortsatt kontor i bygget, og Marnardal Frivilligsentral har sin kafé og sine kontorer i bygget. Men det er plass til flere. Gode og funksjonelle kontorer, forskjellige virksomheter, ulik kompetanse og et et godt og mangeartet arbeidsmiljø er målet.

Veksthuset ligger i Øyslebø sentrum med bensinstasjon, nærbutikk og byggshop som nærmeste naboer. Via hovedinngangen kommer du inn i en stor, åpen og lys foajé med 2 etasjers takhøyde: Her er Frivilligsentralens kafé det først du møter. Bakenfor kaféen er det 6 adskilte kontorer, bl.a. Sparebanken Sørs. I tilknytning til kontorene finner du også et velutstyrt og romslig møterom.

En bred trapp fører opp til kontorer og møterom i 2. etasje. Her er det muligheter for virksomheter å etablere flere kontorarbeidsplasser nokså adskilt fra resten av bygget.

I østfløyen av bygget i 1. etg. du et et adskilt lokale med eget kjøkken og toalett. Det ble opprinnelig brukt av Posten, men gjennom årene har det vært mange slags virksomheter i lokalet, bl.a. fotograf, anleggskontor, fysioterapeut, frisør og hudpleier. Dette lokalet er ledig for ny virksomhet fra 1. mai.

 

I kjelleren på 300 m2 har gode lagringsmuligheter i «solide» rom. I tillegg er det bl.a. garderobeanlegg og tilfluktsrom.

Det er grei adkomst til bygget, som også har heis. Utenfor er det grei parkeringsplass. 

 

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

#Kode for å åpne sosiale ikoner i ny fane: 1