Kontor i Veksthuset

Det er kontorer i flere størrelser i Veksthuset. En del av kontorene har faste vegger, andre er inndelt med lettvegger. Det er også større saler som kan benyttes til åpent kontorlandskap. Det er også mulig å dele av områder for f.eks. firma med flere arbeidsplasser. Fra før har følgende kontorplass i Veksthuset: Sparebanken Sør, Marnardal Frivilligsentral og Veksthuset.

Alle leietakere i Veksthuset kan fritt benytte husets møterom til egen virksomhet.

Bygget har adskilte seksjoner som passer godt for virksomheter med 2 – 6 ansatte som vil ha «egne» lokaler. Dere benytter fellesarealene, og har tilgang til husets tekniske utstyr og møterom. Arkiv og lager er i tilknytning til kontorene, eller i adskilte rom i kjelleren.

Du synes kanskje det går mye tid bort til pendling? Kanskje det hadde vært kjekt å ha hjemmekontor en dag eller to i uka – likevel uten å være hjemme? Det er mulig å få til en fleksibel løsning i Veksthuset!
Kanskje er det akkurat din kompetanse og dine tjenester som mangler for at Veksthuset blir et sted der både etablerte og nye virksomheter kan vokse og utvikle seg. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan tilby av rom og muligheter i Veksthuset.

Trenger du et greit kontor der du kan jobbe videre med dine planer? Hadde det vært gøy å presentere ideen din i et proft møterom? Savner du et sosialt og kreativt arbeidsmiljø? Ville det vært kjekt å ta med samarbeidspartnere og kunder til representative lokaler? Da kan Veksthuset være stedet for deg!

Ta kontakt for mer informasjon om leie av kontorlokaler i Veksthuset.

#Kode for å åpne sosiale ikoner i ny fane: 1