Bankbygget er blitt Veksthuset

Nå er bankbygget på Øyslebø blitt til Veksthuset. Det ønskes velkommen til kontorfellesskap for distriktets gründere, næringsdrivende, pendlere, servicebedrifter, ….
Sparebanken Sør blir fortsatt i bygget.

Muligheter for

Gründere

Realiser ideen!

Pendlere

Bedre tid – mindre kjøring!

Bedrift i vekst

For trangt?

Ny butikk

Teste markedet?

Samfunn

Trivsel og fellesskap

Bankbygget blir Veksthuset

Etter noen år med liten virksomhet er målsettingen nå at dette flotte bygget på Øyslebø skal fylles med store og små virksomheter.  Gode og funksjonelle kontorer, forskjellige virksomheter, ulik kompetanse og et et godt og mangeartet arbeidsmiljø er målet.
Veksthuset ligger i Øyslebø sentrum med bensinstasjon, nærbutikk og byggshop som nærmeste naboer. Via hovedinngangen kommer du inn i en stor, åpen og lys foajé med 2 etasjers takhøyde. Derfra er det kort vei til et åpent kontorlandskap, og til adskilte kontorer i 1. etasje. En bred trapp fører opp til kontorer og møterom i 2. etasje. Parkeringsplasser like utenfor døra.

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

Gründere

Trenger du et greit kontor der du kan jobbe videre med dine planer? Hadde det vært gøy å presentere ideen din i et proft møterom? Savner du et soaialt og kreativt arbeidsmiljø?  Ville det vært kjekt å ta med samarbeidspartnere og kunder til representative lokaler? Da kan Veksthuset være stedet for deg!.

 

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

Pendlere

Du synes kanskje det går mye tid bort til pendling? Kanskje det hadde vært kjekt å ha hjemmekontor en dag eller to i uka – likevel uten å være hjemme? Det er mulig å få til en fleksibel løsning i Veksthuset!

Kanskje er det akkurat din kompetanse og dine tjenester som mangler for at Veksthuset blir et sted der både etablerte og nye virksomheter kan vokse og utvikle seg. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan tilby av rom og muligheter i Veksthuset.

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

Vekstbedrifter med plassbehov

Bygget har adskilte seksjoner som passer godt for virksomheter med 2 – 6 ansatte som vil ha «egne» lokaler.  Dere benytter fellesarealene, og har tilgang til husets tekniske utstyr og møterom. Arkiv og lager er i tilknytning til kontorene, eller i adskilte rom i kjelleren.

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

Butikklokale

I den østlige fløyen av bygget er det på gateplan et helt adskilt lokale. Med egen inngang og store vinduer med eksponering mot nærbutikken kan dette bli gode salgslokaler. Lokalet har toalett, lagerrom, og kjøkken i tillegg til et romslig inngangsparti og et stort hovedrom.

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

Samfunn

Veksthuset ligger midt i Øyslebø sentrum. Det er det ideelle stedet å ha servicetilbud med enkel tilgang, der det er raskt å stikke innom når en likevel er i nærheten. Bygget er tilrettelagt for små og mellomstore arrangementer og har møterom som leies ut på dagsbasis. Her kan lag og foreninger ha kontorer og møtelokaler. Målet er at bygget skal ha høy aktivitet fra morgen til kveld hele uka. Vekshuset kan bli det stedet der folk i området treffes. Veksthuset kan bli stedet der trivsel og fellesskap bygges!

Klikk på denne lenken for å se flere bilder.

#Kode for å åpne sosiale ikoner i ny fane: 1