Sett fra utsiden

Veksthuset har svært god eksponering mot fylkesvei 455. Godt med parkeringsplasser og trapppefri inngang gir enkel tilgang for brukere av bygget. Nærbutikk og byggshop er nærmeste naboer.

Veksthuset 1. etasje

Hovedinngangen til bygget fører inn i en stor, åpen foajé. En bred trapp eller heisen tar deg til kontorene i 2. etasje, Eller du kan kikke over de grønne plantene inn i det åpne kontiorlandskapet rett fram, eller se til venstre gjennomm glassvegger til kontorene som vender ut mot fylkesvegen.

Veksthuset 2. etasje

2. etasje har 4 ganske store, adskilte områder. Det største har tilknytttet kjøkken. Områdene kan benyttes som møterom, eller de kan innredes spesielt for firma med 2 til 6 ansatte som ønsker skjerming mot fellesarealer.

Veksthuset kjeller

 I kjelleren er det tekniske rom, garderobe, toaletter, samt små og store lagerrom. Det er enkelt å lage tilpassede løsninger for firma trenger et eget fjernarkiv eller har andre lagerbehov.

Separat lokale med egen inngang egnet for butikk eller servicenæring

I den østlige fløyen av bygget er det på gateplan et helt adskilt lokale. Med egen inngang og store vinduer med eksponering mot nærbutikken og parkeringsplassen kan dette bli gode salgslokaler. Lokalet har toalett, lagerrom og kjøkken i tillegg til et romslig inngangsparti og et stort hovedrom.  Lokalet er nyoppusset med nytt ventilasjonsanlegg og ny varme-/kjølepumpe.

#Kode for å åpne sosiale ikoner i ny fane: 1